Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Jansen. Ik fotografeer, bewerk beelden, ontwerp logo’s en drukwerk en help graag andere fotografen bij hun ontwikkeling. Daarom geef ik sinds een tijdje ook cursussen en workshops in fotografie en beeldbewerking. Ook bewerk ik beelden van andere fotografen.

Ik ben mijn carrière begonnen als adviseur in de glastuinbouw en daar was een belangrijk onderdeel van mijn werk het uitdenken van softwareprogramma’s en het vervolgens testen en uitleggen van de programma’s aan tuinders en installateurs. Vervolgens ben ik als redacteur, fotograaf en beeldredacteur gaan werken in de tuinbouw. Toen ik in 2013 de overstap naar zelfstandige kon maken, twijfelde ik geen moment. Sindsdien ben ik als fotograaf werkzaam.

Tijdens mijn werk als fotograaf kreeg ik steeds meer de vraag of ik niet eens cursussen wilde gaan geven over fotografie en beeldbewerking. Ik ben begonnen met een basiscursus fotografie en dat gaf me zoveel voldoening en positieve energie dat ik besloten heb om mijn cursusaanbod te gaan vergroten. Inmiddels geef ik ook uitleg over beeldbewerking en zo ook over Lightroom en Photoshop. Op termijn komen hier ook workshops bij. Kijk gerust eens rond op mijn pagina om een indruk te krijgen van het werk wat ik lever en de mogelijkheden die er zijn.

MIJN TOEWIJDING

Ik streef ernaar om mijn meest dierbare waarden hoog te houden bij elk project en elke taak die ik op me neem. Klanttevredenheid, professionaliteit, originaliteit en snelheid staan bij mij hoog in het vaandel. Op die manier help ik mijn klanten aan de meest passende en mooiste oplossingen.

Het beste kom ik tot mijn recht in kleine werkomgevingen. Persoonlijk contact en maatwerk vind ik namelijk erg belangrijk. Ik werk daarom het liefst voor het MKB en de kleinschaligheid is ook terug te vinden in mijn cursussen. Met groepjes van maximaal 5 cursisten presteer ik optimaal.. Zo is er altijd tijd en ruimte om in te gaan op persoonlijke vragen en biedt het ook mogelijkheden voor maatwerk.