Project omschrijving

BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Fotograferen is een enorm mooie, creatieve en voldoening gevende bezigheid. Of je dit nu als beginner, hobby fotograaf of beroepsfotograaf doet, niets is zo mooi als het zelf creëren. Vele schaffen een mooie camera aan en komen er al doende achter dat de bijgeleverde handleiding (vaak van encyclopedische afmetingen), toch wel erg moeilijk te doorgronden is. Een ander gaat vol goede moed aan de gang en komt er vervolgens achter dat zijn/haar foto’s toch niet helemaal het niveau bereiken dat bij aanvang voor mogelijk werd gehouden. Ook zijn er starters die al helemaal weten wat ze willen fotograferen en hebben de ideeën in hun hoofd maar krijgen de camera maar niet zover om gelijk op te gaan met hun creativiteit.

Voor al deze soorten fotografen, in alle fases van hun ontwikkeling, bied ik een helpende hand. Zo is er de basiscursus fotografie waarbij je kennismaakt met de techniek achter het fotograferen en waarin je meegenomen wordt in de basisbeginselen van fotograferen als compositie, optimale belichting, scherptediepte en nog veel meer. De cursus combineert theorie met praktijkopdrachten zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt brengen. Er zijn vier bijeenkomsten waar we de theorie in duiken en dit met oefeningen en opdrachten ondersteunen. Daarnaast zijn er twee praktijkbijeenkomsten waar we op locatie aan de slag gaan met het geleerde.

Aan het einde van de cursus kun je de camera geheel handmatig bedienen en kun je voor elke situatie bepalen wat nu de handigste manier van werken is want de Manuele stand is niet een streven op zich. Het gaat er om dat je begrijpt wanneer je wat moet doen en dat je weet wat het veranderen van je instellingen voor effect heeft op je foto zodat je al je creativiteit kunt vertalen naar je beeld.

Waarom cursus volgen bij Personal Images?

Heb je liever persoonlijke uitleg dan dat je rondstruint op het wereldwijde web om aan een stukje informatie te komen? Vind je persoonlijke aandacht en een stukje maatwerk belangrijk? En dat alles liefst tegen schappelijke prijzen?

Volg dan een cursus bij Personal Images!

Waarom?

  • Kleine groepen van minimaal 3 tot maximaal 5 personen
  • Eigen handleiding
  • Gezellige sfeer
  • Duidelijke instructeur
  • Jarenlange ervaring

Deze cursus kost € 255,-

Aanmelden kan via de mail onder vermelding van de cursusnaam.

BASIS CURSUS FOTOGRAFIE

Monique Jansen – Fotograaf

CONTACT