Project omschrijving

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Professionele profielfoto’s

Natuurlijk, dichtbij, tastbaar en authentiek is in. Deze trend laat zich ook doorvertalen naar sociale media. Laat dus zien wie je bent, wat je doet en vertoon het dan vooral goed, is mijn motto. Naast goede, professionele bedrijfsfoto’s is het ook belangrijk om de zakelijke profielfoto eens onder de loep te nemen.

Vroeg of laat loop je er toch tegenaan: de profielfoto. Je kunt er niet omheen of het moet zijn dat je als anoniem ei, grijs vierkant of standaard profiel door het leven wilt. Deze anonimiteit is slechts op een manier te ontvluchten: Ja, de juiste manier en dat is met een goede foto. Leer van de mensen om je heen en sla de puberteitfase met onscherpe foto’s, vakantiekiekjes, huisdieren en spiegelfoto’s over en doe het meteen op een professionele manier.

Hoe?

Regelmatig heb ik in mijn studio inloopsessies. We babbelen wat, bespreken je wensen en maken een mooie foto. Ik stuur je vervolgens een selectie toe zodat je zelf kunt kiezen welke je de mooiste vind. Deze krijg je vervolgens in een aantal formaten aangeleverd zodat je de digitale wereld der anonieme voorgoed kunt verlaten. Meer kan altijd maar de insteek van deze inloopsessies is dat je tegen een schappelijke prijs een goede, zakelijke foto hebt.

Interesse?

Stuur me even een mailtje en ik laat je weten wanneer er weer een inkoopsessie is. Het is ook mogelijk om op locatie te komen fotograferen al dan niet met visagist. Voor dit maatwerk maak ik graag apart een offerte.

Zakelijke portretten zijn steeds belangrijker!

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Monique Jansen – Fotograaf

CONTACT